Vinnaren av matlagningsprogrammet ”Halv åtta hos mig” Francesca Parkinson hade fyra underbara dagar tillsammans med sina nya vänner. ”Vi hade jätteroligt, jag älskar att vara värd och laga mat!, säger Francesca.

Halv åtta i Lysekil

”Det var jättekul att vara med och roligast var det att vinna”

2015-11-13 Francesca, Margareta, Mike och Glenn ”Glicko” har i veckan blivit tv-kändisar för hela svenska folket genom ”Halv åtta hos mig”.
– Vi hade jätteroligt, jag älskar att vara värd och laga mat. Så det kändes väldigt naturligt den kvällen vi var hemma hos mig. Att få välkomna dem, få dem att känna sig som hemma och bjuda dem på favoritmaten, det var riktigt kul. Men det roligaste var att jag vann, säger Francesca Parkinson och skrattar.

”Halv åtta hos mig” är ett matlagningsprogram där fyra personer, för varandra okända, turas om att bjuda varandra på middag. Efter middagen betygsätts värden av sina gäster och den värd som fått högst betyg när veckan är slut vinner.

I veckan var ”Halv åtta hos mig i Lysekil” och säkert var det många i Lysekil med omnejd som följde programmet.

Vinnaren i programmet, som presenterades i torsdags kväll, heter Francesca. Var det kanske efterrätten ”Victoria Spanch cake” som tilltalade gästerna, alternativt snacks i italiensk stil eller risotto som stod som huvudrätt?

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv