Ingemar Karlsson, vd Hallindens Terminal går längs slipers för miljontals kronor. ”Vi kan använda banan som den ser ut idag, i befintligt skick men svaret från Trafikverket ärs nej. Anledningen är att de ville lägga ner banan och då kan vi inte tillåtas bygga och investera runt den”, säger Ingemar. Foto: Gabriel Berndtsson

Hallindens Terminal kan köra på befintliga spår men svaret är nej

2019-04-10 Sedan 2012 har Ingemar Karlsson och hans kollega Magnus Strand, under företagsnamnet Hallindens Terminal slagits verbalt för att få använda sig av Lysekilsbanan. Ingemar säger att det inte är politikerna som är problemet utan den administrativa toppen, motsträviga tjänstemän som idag har övertaget på Trafikverket.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv