Guldregn över Lysekil

Flera storvinster i samma butik

2020-01-09 Det är inte bara regn som faller från himlen över Lysekil.
– Vi har haft guldregn de senaste dagarna hos oss, med två storvinster inom loppet av några dagar, berättar Josephiné Lindwall Hedlund på Coop Lysekil.
I lördags vann en stamkund 125.000 kronor på en Harry Boy och i onsdags kväll vann en annan kund en kvarts miljon kronor på Joker.

Det var ett tag sedan storvinsterna hamnade i Lysekil, men nu kommer de slag i slag. Dessutom sker det i januari, som kallas för årets fattigaste månad.

– Vi verkar vara inne i en vinstperiod just nu, myser Josephiné Lindwall Hedlund, som jobbar i spelbutiken på Coop Lysekil på Ekgatan.

I lördags var det en brastadbo som köpte en Harry Boy på V75 för 150 kronor.

– Han är ingen storspelare, utan tog en vanlig Harry Boy, som många gör, Han lyckades pricka in 7 rätt, vilket gav hela 123.000 kronor. Det blev en bra utdelning på satsad slant med andra ord.

Och som grädde på moset fick spelbutiken på Coop veta att en kund har prickat in sex rätt och vunnit 250.000 kronor vid onsdagens Joker-dragning.

-Vi har precis fått reda på det och har ingen aning om vem det är. Det är helt fantastiskt, jublar Josephiné Lindwall Hedlund, som genom LP vill gratulera vinnarna.

Stort grattis säger även vi på LP:s redaktion.

 

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Nyhetsarkiv