Fredrik ”Godis” Nestorsson och Ultras ordförande Staffan Hansson firade guldmedaljen med en rejäl segerkyss. Foto: Staffan "Pilo" Johansson

Guldfirande för Dingle AIK

Säkrade seriesegern inför euforisk hemmapublik – klara för division 3

2015-03-16 Festen var beställd och på fredagskvällen levererades den.
Dingle AIK säkrade seriesegern och är klara för division 3.
Guldhattar, sång och jubel och ett maffigt fyrverkeri var några av kvällens inslag.
– Helt underbart, det är bara att njuta av den här stunden, sade guldtränaren Fredrik ”Godis” Nestorsson, som hade svårt att hålla tillbaka tårarna.

Det blev en klang och jubelföreställning i Munkedals idrottshall. Matchens sista minuter spelades inför dryga 400 personer som gav hemmakillarna en lång stående ovation.

Men vi backar bandet en timme. Då var det nära att gästande Sörgården skulle sätta stopp för guldfesten. En till synes säker ledning i början av den andra perioden med 4-1 gjorde att Dingle-spelarna kanske började tänka för mycket. Det blev stirrigt värre och plötsligt…

Publicerad: Uppdaterad: