SM i kaninhoppning i Lysekil bjöd på två tävlingsformer, krokig bana och höjdhopp. Annie Oscarsson, som tävlar för Västra Götaland, vann guld i båda tävlingsgrenarna med kaninerna Lilo och Chess. Foto: Gabriel Berndtsson

Guld till Västra Götalands Kaninhoppare

SM i krokig bana och höjdhopp

2018-10-22 Västra Götalands Kaninhoppare i topp när SM i kaninhoppning 2018 avgjordes i Lysekil i helgen. Det var föraren Annie Oscarsson som tog SM-guldet i båda tävlingskategorierna, krokig bana och höjdhopp, med kaninerna Lilo och Chess.

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Annons
Nyhetsarkiv