Seabased i Norra hamnen. Foto: Gabriel Berndtsson

Granskning klar av Seabased

Revisionsrapport lämnad till Energimyndigheten

2018-06-12 Nu är en granskning klar av vågenergiprojektet som Seabased i Lysekil drivit utanför Smögen under perioden 2010 till 2017. Revisionsfirman som genomfört granskningen har synpunkter på bland annat kostnader för löner och lokaler, där det finns en del oklarheter. När det gäller kostnader för utrustning, material och resor så har man inte funnit några avvikelser från syftet med de utbetalda pengarna.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Nyhetsarkiv