Just nu känns det som att Dingle AIK inte kan vinna. Den 23 oktober kom senaste vinsten. Arkivfoto: Joel Hansson

”Gör man sju mål ska man vinna matchen”

Sviten fortsätter för Dingle – fem matcher utan seger

2015-11-30 Nykomlingsmötet mellan Dingle och Sävedalen slutade 7-7.
Detta efter en rafflande avslutning där gästande Sävedalen plockade ut sin målvakt och kunde kvittera med bara 20 sekunder kvar av matchen.
– Trist avslutning. Gör man sju mål ska man vinna matchen, alla dagar i veckan, säger tränaren Fredrik ”Godis” Nestorsson.

Just nu håller Dingle på att rada upp en svit som man inte alls är nöjda med, och knappast varit med om tidigare. Fredagens oavgjorda tillställning innebar Dingles femte match på raken utan seger.

– Det ser bra ut i spelet och vi skapar mängder av chanser, så jag är inte orolig. Men det går inte med oss just nu. Sävedalen hade fyra skott i den första perioden, ett gick i stolpen och de övriga tre i mål, suckar ”Godis”.

”Oflyt bakåt”

Trots att Dingle i mittenperioden tappade 3-3 till 4-6 så hade tränaren Fredrik Nestorsson en bra känsla inför avslutningen.

– Vi ägde spelet och var det bättre laget. Men vi hade oflyt bakåt där bollen vid flera baklängesmål studsade på spelare hit och dit. Till sista perioden gick vi ner på folk och det gav en bra effekt.

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv