Moa Eggers och Johanna Johansson är pigga tjejer som arbetar på Glasskaféet. Foto: Anna Larsson

Glass i stora lass på Kungstorget

Glasskaféet i Lysekil drivs nu av Lejonet & Björnen

2018-07-25 Lejonet & Björnen driver numera Glass Kaféet i egen regi. Håkan och Katarina Mild har sin glassfabrik i Göteborg och tog över ­driften av kaféet i Lysekil från juni 2018. Tidigare ägare Ann- Christin och Alf Brattin har gått i pension och är nöjd med övertaget. De har sålt glass från Lejonet & Björnen i tolv år och anser att deras glass är den bästa.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv