Glad midsommar alla läsare!

2018-06-22 Lysekilsposten vill passa på och önska alla läsare och annonsörer en glad midsommar. På fredagen den 22 juni kommer det inte någon tidning för er som bor i centrala Lysekil och Brastad. För Sotenäs, Munkedal och övriga landet kommer det inte någon tidning på lördagen den 23 juni. Nästa vecka är allt som vanligt och på måndag väntar massor av bilder från midsommarfiranden och Lysekils cruising.

Du vet väl att du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet? Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv