”Vi vill uppmärksamma Gisela för att hon är en driven och kreativ företagare, en stark kvinna och en förebild för oss alla”, säger Siw Lycke, ordförande i Lysekilskretsen av Centerpartiet, som besökte Café Kungsgatan tillsammans med Inga Larsson, Anita Larsson och Tamar Larsson. Foto: Ahlbin Gustafsson

Gisela hyllades på Kvinnodagen i Lysekil

2015-03-09 Varje år i samband med Internationella Kvinnodagen hyllas en väl utvald kvinna i Lysekil av Lysekilskretsen av Centerpartiet.
I år föll valet på Gisela Leandersson Ottosson.

”Vi vill uppmärksamma Gisela för att hon är en driven och kreativ företagare, en stark kvinna och en förebild för oss alla”, säger Siw Lycke, ordförande i Lysekilskretsen av Centerpartiet, som besökte Café Kungsgatan tillsammans med Inga Larsson, Tamar Larsson och Anita Larsson.
Blev rörd
Gisela Leandersson Ottosson blev rörd och mycket glad när hon överraskades i restaurangen av de kvinnliga centerpartisterna på lördagen.
Hon hade inte fått någon förvarning om delegationen som skulle komma och dagen till ära var Café Kungsgatan helt full av besökare.
–  Det här är den finaste utmärkelsen som jag någonsin har fått, självklart blir man både glad och stolt, sade Gisela, som även blev rörd till tårar över utmärkelsen.
Företagare i 17 år
Gisela Leandersson Ottosson har drivit Café Kungsgatan i 17 år och ingår i en kvinnlig företagarkvartett som startade ungefär samtidigt och har hållit på lika länge. I LP har de en gång i tiden fått epitetet ”Drottningarna på Kungsgatan”.
De övriga tre kvinnliga företagarna som ingår i denna kvartett driver Catharinas Blommor, Julias och Lyckes Smycke & Present.

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Nyhetsarkiv