”Vi är jätteglada åt nyheten att det kan bli tillåtet med gårdsförsäljning av alkoholhaltiga drycker”, säger Javier Gonzalez Amador vid Chateauz Luna i Lysekil. (Arkivfoto)

Gårdsförsäljning av vin kan bli möjligt: ”Fantastiskt spännande”

Javier Gonzalez: ”Vi är jätteglada över den här nyheten"

2018-05-03 Gårdsförsäljning av alkoholhaltiga drycker kan bli verklighet i Sverige. Ännu är det inte klart men ett steg på vägen dit togs på onsdagen då riksdagen fattade ett beslut om ett så kallat tillkännagivande till regeringen.
– Det är fantastiskt spännande att det börjar hända något på det här området, kommenterar Javier Gonzalez Amador vid Lysekils vingård, Chateaux Luna.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Annons
Nyhetsarkiv