Det är familjer och barn, som samlas till en veckas härlig samvaro. Deltagarna bor och äter på kursgården och har mycket trevligt tillsammans, det ordnas med många olika aktiviteter, allt under ledning av duktiga ledare.

Friluftsfrämjandet anordnar familjeläger på Stora Kornö

2018-06-29 Måndagen den 25 juni gick Laurins bogserbåt Harry, till St. Kornö med deltagare till årets första familjeläger. Lägret anordnas av Friluftsfrämjandet.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Reine Nygren

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv