Skratt, jubel , heta känslor och några tårar får man också räkna med när det är derby. LysekilsBostäder tillsammans med Lysekils AIK bjöd in barn för att prova på fotboll. Det var på Multisportarenan på Badhusberget som matchen utkämpades och den blev välbesökt. Foto: Gabriel Berndtsson

Fotbollsskoj blev succé

Skratt, jubel och känslor på Badhusberget

2019-05-23 Skratt, jubel, heta känslor och några tårar får man också räkna med när det är derby. LysekilsBostäder tillsammans med Lysekils AIK bjöd in barn för att prova på fotboll. Det var på Multisportarenan på Badhusberget som matchen utkämpades och den blev välbesökt.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtsson, gabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv