Stångenäs AIS Youngboys hade en stor trupp till helgens sammandrag. Nästa gång tror Marcus Harrysson, längst ner till höger, att det kan ­vara bra att anmäla två lag så att inte för många behöver stå över. Förhoppningen är att de arrangerar nästkommande sammandrag. Foto: Privat

Fotboll för motionärer blev verklighet på Bottnavallen

Första gången som Bohusläns FF arrangerade ett 7-manna ­sammandrag för seniorer: ”Målsättningen är att få snurr på detta”

2018-06-13 Andra förbund har redan gjort det. Nu var det Bohusläns Fotboll­förbunds tur att arrangera ett sammandrag för sjumannalag på seniorsidan.
På Bottnavallen i Grundsund ställdes fyra lag mot varandra och det var Stångenäs AIS Youngboys som till slut stod som slutsegrare.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv