Fortsättningsserien lottad

Viking och Munkedal ställs mot tre Göteborgslag

2014-12-03 Munkedals BK och Vikings fortsatta framfart i Hockeytrean är nu lottad.
Spelet i fortsättningsserien inleds på tisdag nästa vecka.

Det var blandad kompott för MBK och Viking i årets inledande hockeyserie. Munkedal slutade fyra och gjorde det bra, men missade att kvala sig in till Alltrean med tio poängs marginal. Viking slutade som jumbo på noll inspelade poäng och hela 15 pinnar upp till nästa lag. Därmed blir det spel i fortsättningsserien för bägge lagen.

Göteborgslag tillkommer

Till fortsättningsserien får MBK och Viking med sig Lions HC, Uddevalla HC och HC Lidköping. Från andra division 3-serier tillkommer Göteborgslagen Lerums BK, Rambergets HC och Skärgården Hockey-84.

Lerum slutade på en femte plats i Hockeytreans grupp B, endast en poäng bakom Ramberget från Hisingen. Öckerölaget Skärgården slutade på en sjätte plats i C-gruppen, med tre vinster, en oavgjord och tio förluster. Det är nog mot Skärgården som Viking, som fortfarande väntar på säsongens första pinnar, har störst chans att plocka poäng.
Skärgården är det enda lag i fortsättningsserien som är i närheten av Vikings mindre smickrande statistik på 144 insläppta mål på 14 matcher. Skärgården har släppt in 105 puckar på lika många matcher.

Spelet inleds på tisdag den 9 december och avslutas den 15 februari. I premiären spelar Viking borta mot Lerum, Munkedal tar emot Ramberget hemma på Skogsvallen.

Publicerad:
Nyhetsarkiv