Tilde Bäckström (#4) var återigen bra i Stångenäs/Lysekil när laget tog sin första trepoängare för säsongen. Arkivbild: Kristoffer Bennemyr

Första trean för SAIS/LAIK efter derbyseger

2019-05-02 Stångenäs AIS och Lysekils AIK var under måndagen i Munkedal för att spela match i damernas division fyra. Säsongens första derby lagen emellan och gästerna var det laget som såg klart mest intresserat ut av att spela match.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv