Första segern för Dingle AIK

Körde över Torslanda

2019-10-14 I säsongens tredje match kom den första segern för DAIK. Laget krossade Torslanda under fredagskvällen.

Oavgjort i premiären och uddamålsförlust förra helgen.
På försök tre lossade det för Dingle AIK i innebandytrean, och det rejält. Efter 0-0 i den första perioden tog matchen fart i period två. Max Ahl satte 0-1, Tobias Bengtsson fyllde på med 0-2. Hemmalaget stack emellan med 1-2 innan Sebastian Ohlsson, Hampus Wackfelt och Daniel Bryngelsson alla ordnade nätrassel.
Dingle gick in i den avslutande perioden med en 2-5-ledning, och man fortsatte att satsa framåt. Målen trillade in i en strid ström och när Jesper Kongstad hittade nätet med sex sekunder kvar av matchen innebar det 2-13 för Dingle. Bäst offensivt för DAIK var Sebastian Ohlsson, som gjorde fyra mål och passade fram till två.

Publicerad: Uppdaterad: