Forskaren Lena Mossberg (t.v) och krögaren Pelle Johansson (t.h) är väldigt nöjda med första året på Villa Bro. Elisabeth Flodin (i mitten) har fullt upp med att ta emot alla bokningar från golfare och bergsklättrare och utöver detta får man många förfråningar om kalas, fester, bröllop och catering. Foto: Ahlbin Gustafsson

”Första året har varit fantastiskt”

Villa Bro breddar med försäljning av egna delikatesser inför Påsk

2015-03-25 Under Påskhelgen firar de nya ägarna 1-årsjubileum på Villa Bro.
– Det första året har varit helt fantastiskt, vi trivs väldigt bra i Brodalen, bygden är levande och de som bor och verkar här har en stark sammanhållning, säger krögaren Pelle Johansson.

När krögaren Pelle Johansson och forskaren Lena Mossberg köpte Villa Bro var det en långsiktig satsning som stod för dörren.

– Varje krona som har kommit in har satsats och mer därtill. Vi har målat och renoverat, bytt samtliga fönster på hotellrummen, vi har byggt kylrum, vi har dränerat hela parken. Det handlar om cirka en miljon som har investerats det senaste året, berättar Pelle Johansson.

– För oss blir det knäckebröd och vatten ett tag, men inte för gästerna…

När Villa Bro med restaurangkök, matsalar och tolv rum blev till salu tog Lena Mossberg kontakt med Pelle Johansson.

Läs mer i papperstidningen

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Nyhetsarkiv