I området kring Lysekils sjukhus bör det finnas möjligheter att öka exploateringen av bostäder, anser byggnadsnämnden i Lysekil.

Förslaget: Fler bostäder vid Lysekils sjukhus

Samhällsbyggnadschefen tar beslut om samråd

2018-03-02 Det behöver byggas fler bostäder i området vid Lysekils sjukhus. Det anser byggnadsnämnden. Ett förslag till detaljplan var redo att skickas ut på samråd, med vid senaste samman-trädet beslutade nämnden att man först ska undersöka om det går att utöka exploateringen med bostäder.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Nyhetsarkiv