Det blev platt fall för Viking i tisdagens möte med Lions. John Axemark åker här på en tripping.

”För mycket sjabbel och misstag”

Avslaget Viking tog inte chansen hemma mot Lions – förlorade med 1-4

2015-01-14 – Jag hade förväntat mig mer av killarna, speciellt efter fredagens insats.
Så summerar Vikingtränaren Seth Torp tisdagskvällens 1-4-förlust mot Lions hemma i Gullmarsborg.

Nästa match: HC Lidköping, borta

Efter säsongens första vinst för två helger sedan och efter fredagens, åtminstone spelmässigt, fina insats mot Uddevalla var det många som hade förhoppningar på att Viking skulle få en bra kväll. Inte minst Seth Torp.

– Vi gjorde en riktigt bra match i fredags, även om vi inte vann. Jag trodde verkligen att vi skulle slå Lions, säger han.

”Var för mycket sjabbel”

Men han skulle få fel. När Lysekilsspelarna gled ut på isen för den första perioden kändes de avslagna. Detta i kombination med att Lions satte ett högt matchtempo ledde till att gästerna kunde ta med sig en tvåmålsledning in till omklädningsrummet i paus.

– Det var för mycket sjabbel och misstag i första.

I den andra perioden lyfte sig Viking. Hemmaspelarna tog sig själva i kragen och började ta över spelet mer och mer. Mot slutet av perioden fick de också utdelning. Dennis Andersson reducerade till 1-2 och Viking hade kontakt inför de avslutande 20 minuterna.

Lions tog över igen

Men hemmalaget lyckades inte rida på den positiva vågen från mittenperioden. Istället var det Lions som tog över stafettpinnen igen. Strömstadlaget gjorde ytterligare två mål och slutresultatet skrevs till 1-4.

– Andra perioden var klart godkänd, då spelade vi riktigt bra, avslutar Seth Torp.