Sommarkick-offen arrangerad av Urban Platsinnovation på Havsbadet lockade många företagare såväl som sommarjobbare, föreningar politiker och tjänstemän.

Fokus på värdskap vid kick-off för besöksnäringen i Lysekil

2018-07-02 I onsdags var det sommarkick-off med minimässa samt prisutdelning till Årets Värdskapare på Havsbadet för Lysekils turismföretagare. Även sommarjobbare och allmänhet var inbjudna. Arrangör var Urban Platsinnovation, Lysekils kommun. Syftet var att informera varandra om nyheter inför säsongen. Fokus i år ligger på värdskap och ”värdskapets fader” Jan Gunnarsson gjorde ett uppskattat framträdande.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Margareta Anderberg

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv