De 893 besökare som tagit sig till Kronbergshallen för att titta på handboll i världsklass fick se ett Flensburg som öste in mål och riktigt tuffa närkamper lagen emellan. Foto: Lennart Hård

Flensburg drog storpublik till Kronbergshallen

893 besökare fick se Flensburg vinna med 41-27 mot Haslum HK

2016-07-29 Ljubomir Vranjes lovade fart och fläkt i Kronbergshallen och rätt fick han. De 893 besökare som tagit sig till hallen för att titta på handboll i världsklass fick se ett Flensburg köra över Haslum HK med 41-27.
Tränaren Ljubomir Vranjes var däremot inte helt nöjd med sitt lags handbollsinsats, men vad gjorde det när publiken fick se snabba kontringar och ett högt tempo där svetten rann.

I flera år har det tyska storlaget Flensburg tagit sig till ­Lysekil för att ge Lysekilsborna en fartfylld handbollsmatch i världsklass. Med välkända namn såsom Tobias Karlsson, Anders Eggert, Johan Jakobsson, Holger Glandorf, Mattias Andersson, Jim Gotridsson och Bogdan Radivojevic var man redo för att ta över Kronbergshallen. Men i år fick man klara sig utan svenskarna, som var på OS-uppladdning. Trots detta hade nästan 900 besökare tagit sig till hallen under den varma torsdagskvällen då Flensburgs skulle möta den norska ligatvåan Haslum HK.

Läs mer i papperstidningen eller på buyandread.

https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=lysekilsposten

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv