”Det bästa med vägkyrkan är mötet med olika människor”, poängterar vägkyrkosamordnare Rosanna Jimmefors, i mitten. Sittande från ­vänster syns Paula Hjelm-Jimmefors och Aina Westerberg. Alla tre hoppas på att det ska bli en lika bra uppslutning som det blev förra året.

Fjolårets succé med vägkyrkan fortsätter

2016-07-07 För andra året i rad öppnar Brastad och Bro upp dörrarna inför sommarens vägkyrkoverksamhet. Förra året besökte över 1 000 ­personer kyrkan under de fyra veckor som de hade öppet. I år hoppas vägkyrkosamordnaren Rosanna Jimmefors och hennes två värdpar på lika bra uppslutning.

Det är första veckan i juli och i Brastad kyrka har man precis hunnit bli klar med förberedelserna inför vägkyrkoverksamheten. I två veckor kommer kyrkan att stå öppen från eftermiddag till kväll. Varje dag klockan arton bjuds det på andakt och dessförinnan bjuds det på kaffe och ­hembakat.

– Tanken är att kyrkan ska vara en mötesplats för människor. För de som vill komma och lyssna på kyrkans historia eller för de som bara vill komma in och prata eller…

Läs mer i papperstidningen eller på buyandread.

https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=lysekilsposten

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv