Fick klartecken för att bygga ut ”Gula Villan”

Att ta över Lysekils ”Villa Villekulla” dröm som går i uppfyllelse för Strandflickorna

2019-11-13 I torsdags fick Strandflickorna klartecken i samhällsbyggnadsnämnden för en utbyggnad och ändrad användning av ”Gula Villan” i Kyrkvik.
– Vårt koncept är bevarande och boendemiljöer från förra sekelskiftet, så det här unika huset passar perfekt in i detta, säger Åsa Nilsson och Bettina Salesjö, som tillsammans driver Strandflickorna Hotell, Konferens & Vandrarhem.
Under måndagsförmiddagen visades villan för intresserade företagare.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 99 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 69 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Nyhetsarkiv