Lysekils största revy spelades i idrottshallen i Kyrkvik 1942. En del av dem som är med på bilden är identifierade. Kanske minnesgoda LP-läsare kan hjälpa till att hitta namnen på fler av revyaktörerna som framträdde för över 75 år sedan. Foto: Privat

Festligt vid Lysekils största revypremiär

2018-09-30 Å, vilken fest det blev för lysekilsborna när Lysekils genom tiderna största revy hade premiär i Idrottshallen.
Året var 1942, idrottshallen i Kyrkvik var nybyggd.

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv