Ariana Ramhage är tillbaks i Grundsund och ställer ut akvareller, grafik och glas i Skaftö Folkets Hus fram tom 28 juli.

Färgstarka Ariana Ramhage ställer ut på Skaftö Folkets Hus

2018-07-19 Ariana Ramhage är just nu aktuell med en utställning på Skaftö Folkets Hus i Grundsund fram till och med den 28 juli. Akvarellerna är kraftfulla, färgstarka och detaljrika med motiv från bland annat Lysekil, Grundsund, Fiskebäckskil, Rågårdsvik och Gåsö.
Det var mycket folk som kom på vernissagen den 14 juli. Faktiskt fick man öppna något tidigare än planerat för det var såpass många som hängde på låset och ville in.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Margareta Anderberg

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv