Få ungdomar att engagera sig i samhällsfrågor är projektet i höst

2019-08-22 Under hösten ska ett ungdomsråd i Lysekil ta plats i politiken. Det är en önskan, att de ska delta och vara aktiva. Det här projektet tar fritidsledarna i Lysekil på största allvar. Tanken är att få ungdomar mer engagerade och väcka deras intresse för samhällsfrågor.
En av frågorna som sannolikt kommer upp på tapeten när ungdomarna mobiliserar sig är resekostnaderna kvällstid för de som måste pendla till och från centralorten.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv