Alexandra Josefsson och Andreas Samuelsson lämnade båda två Stångenäs inför säsongen. Bägge målvaktarna gör nu succé i sina nya klubbar, IK Rössö och IFK Uddevalla.

Ex-SAIS:arna gör succé i Uddevalla

Alexandra Josefsson och Andreas Samuelsson är med och slåss om seriesegern

2015-09-10 Båda två lämnade Stångenäs inför säsongen och båda två gör nu succé i sina nya klubbar.
Målvaktsduon Alexandra Josefsson, IK Rössö, och Andreas Samuelsson, IFK Uddevalla, kan se fram emot en spännande säsongsavslutning.

De båda Uddevallalagen befinner sig i nästan identiska situationer. Andraplats i tabellen med chans på seriesegern när ett fåtal matcher återstår. Bägge lagen har släppt in näst minst mål i sina respektive serier, division 1 för Rössö och division 2 för IFK. Båda ex-SAIS:arna har dessutom radat upp hållna nollor, åtta för Alexandra Josefsson, tio för Andreas Samuelsson.

”Måste gå rent”

För IFK Uddevalla väntar en avgörande match redan nu till helgen. Seriefinal mot FC Trollhättan.

– Förlorar vi i helgen är det helt kört att vinna serien. Vi måste gå rent för att kunna gå upp. Det är lite chockerande att vi är med så bra som vi är, när vi mötte FCT i våras förlorade vi med 4-0 och hade tio poäng upp till dem. Det var nog inte många som trodde att vi skulle kunna utmana om seriesegern efter den matchen, säger Andreas Samuelsson.

Läs mer i papperstidningen eller på buyandread.

https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=lysekilsposten

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv