EU-parlamentarikerna Olle Ludvigsson och Jytte Guteland besökte Kristineberg i måndags. Jytte som är ledamot i EUs miljöutskott lovade återvända för årliga rundabordssamtal med forskare, innovatörer och övriga aktörer på Kristineberg Marine Research & Innovation Center. Foto: Margareta Anderberg

EU-parlamentariker besökte Kristineberg

Inspirerade till återkommande rundabordssamtal

2019-05-09 I måndags besökte de socialdemokratiska EU-parlamentarikerna Jytte Guteland och Olle Ludvigsson tillsammans med socialdemokrater från Lysekil den marina forskningsstationen Kristineberg. Politikerna fick insyn i den forskning och verksamhet som bedrivs på Kristineberg och marint skräp, mikroplaster, invasiva arter och havsmiljöfrågor var några av de ämnen som togs upp och diskuterades.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Margareta Anderbergredaktion@lysekilsposten.se
Annons
Nyhetsarkiv