Martin Jonasson stod för ett mål mot Strömstad. Arkivfoto: Staffan Johansson

Enkel hemmaseger för MIF

Trots tre poäng var laget inte nöjda – Sven-Eric ”Svea” Ohlsson: ”Vi måste bli rejälare”

2015-04-27 Munkedal gjorde fyra mål.
Men borde gjort det dubbla.
Gästande Strömstad gjorde två.
Men borde inte få ha gjort något.

Det blev en enkel hemmaseger för Munkedal men en märklig fotbollsmatch. MIF satt i förarsätet från första minuten och ett iögonfallande oorganiserat Strömstad verkade inte bry sig direkt mycket. Trots att gästerna låg under så fanns där inga som helst ambitioner att kliva framåt för att komma ifatt. Snarar drog man ner på tempot, maskade och fick tiden att gå.

”Mycket mer att hämta”

Även för Munkedals David Thylén, troligen seriens bästa målvakt, blev det en konstig match. Noll räddningar och två insläppta mål.

– Vi gör ingen bra match alls. Men Strömstad var ett speciellt lag att möta, som maskade trots att de låg under. Nu har vi släppt in sex mål på två matcher och det är varken jag eller försvaret nöjda med, säger David Thylén.

Han fick medhåll av MIF-tränaren Sven-Eric ”Svea” Ohlsson som inte var nöjd efter matchen. Även om han plockade fram några positiva bitar.

– Vi har svarat för två mindre bra matcher, men har ändå fått ihop fyra poäng, det är bra. Men spelmässigt finns det mycket mer att plocka ur det här laget. Dessutom måste vi prestera bättre än så här, om vi ska vara med i toppen, säger ”Svea”.

Läs mer i papperstidningen.

Publicerad:
Nyhetsarkiv