Lars-Eric Gunnarsson, t.v. och Elof Olsson vid bergsklyftan och grottan på Vassarekullen, Skottfjället. Foto: Bernt Andersson

En vandring bland grottor och klåvor i vildvuxna marker på Skottfjället

2018-10-06 I Vassarekullen på Skottfjället döljer sig grottor och klåvor med en spännande historia. Det finns även en muntlig berättartradition att de allra första av bygdens kristna bekännare skulle ha tagit sin tillflykt hit i hedendomens tid.

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv