En person ramlade i vattnet vid bråk

2022-06-26 En person hamnade i vattnet i samband med en misshandel i Södra hamnen natten till söndagen.
Larmet kom till polisen klockan 02.22 på natten. Personen som trillade i vattnet tog sig upp med hjälp av sina kompisar.

– Polis på plats skriver en anmälan om misshandel. En person i 20-årsåldern är misstänkt. Inga uppgifter om skador eller ambulansbehov, säger Fredrik Svedemyr, polisens presstalesperson.
Under midsommarafton var det förhållandevis lugnt i Lysekil, men desto stökigare på Smögen. Bland annat utbröt ett större bråk utomhus på Kleven.
– Polis på plats håller förhör och tar upp anmälningar gällande misshandel i tre fall, med lindriga skador. Det finns ingen känd gärningsperson, säger Anna Göransson, polisens presstalesperson.
Vidare stoppades en bilist som bedrev svarttaxikörningar strax före midnatt på Midsommarafton. Föraren är nnu misstänkt för brott mot trafiklagen genom svarttaxi.
I Lysekil stoppades en berusad mopedist för kontroll. Föraren togs med för kontroll och är nu misstänkt för rattfylleri.
Vid 01.00-tiden på natten blev en man misshandlad av okända gärnngsmän i Dalskogen. Mannen blödde från näsan och hämtades av ambulans. En anmälan om misshandel skrevs.
Fyllerier dominerade både i Lysekil och på Smögen.

 

 

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv