Foto: Pixabay

Eldade på en kobbe – trots förbud

"Respektlöst att starta en eld med det läget vi har just nu"

2018-07-20 Trots rådande eldningsförbud, och ett utökat förbud från och med i onsdags, fick räddningstjänsten rycka ut under torsdagskvällen. Några personer klivit i land på en kobbe och gjort upp en brasa.
– Det är vårdslöst och respektlöst och inte okej på något sätt, säger Mikael Gard, insatsledare på räddningstjänsten Mitt Bohuslän.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad:
Annons
Nyhetsarkiv