Nytt majblommerekord, av snart 11-åriga Eira Kousted innebar att mamma Ann-Charlotte fick ett kylslaget vårdopp. Foto: Terje W Fredh

Eira sålde majblommor för 27 000 kronor i Brastad

2019-05-10 Vi har många duktiga majblommeförsäljare, en av dessa är Eira Kousted i Brastad som nu hyllas av Majblommeförbundet.
Eira Kousted går i årskurs fyra i Brastad. I fjol sålde hon för 20.000 kronor, i år för 27.000 kronor. Om det blir försäljning nästa år vill Eira fundera på.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv