Klara Kyhlén i Lysekils mål var fullständigt fenomenal under säsongens sista match, hon gav sitt lag chansen att vinna matchen och räddade 20 bollar hemma mot BK Heid. Foto: Lennart Hård

Dramatisk avslutning på säsongen för Lysekil

LHK tappade fyramålsledning till oavgjort

2019-04-01 Lysekils damjuniorer har haft en tung säsong med många förluster, under söndagen spelade laget den sista matchen för säsongen och för en av spelarna var det sista matchen på ett tag.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Kristoffer Bennemyr, sporten@lysekilsposten.se
Nyhetsarkiv