Tom Nilsson har själv allmogefår och bor på Skaftö Ögård. Tillsammans med hustru Margareta och barnbarnen sålde de äppel- och päronmust från egen skörd och Tom sålde sina snidade fåglar som han blivit världskänd för. Försäljningen av fåglarna gick så bra att de tog slut och Tom fick åka hem efter fler. Foto: Peter Lundberg

”Djurö Naturö Kulturö Skaftö”

Över 400 besökare vid höstmarknad på Stuveröd i helgen

2018-09-26 ”Rätt för framtiden - det svenska Allmogefåret. På fyra ben och med klövarna på jorden har vi fåret att tacka för mycket. Värt att uppmärksamma och fira!”

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Margareta Anderbergredaktion@lysekilsposten.se
Nyhetsarkiv