”Det vi hittar i hamnarna är det som stannar kvar”

Skräpdykets dag avslutade Västerhavsveckan i Lysekil

2018-08-14 Vi har alla gjorts medvetna om att en hel del skräp hamnar i haven. Men vet vi egentligen hur mycket det verkligen är och vad för sorts skräp det handlar om?
Håll Sverige Rent vill upplysa om problematiken av skräp i havet och få folk att vilja agera. I samarbete med Försvarsmakten genomförs denna nystartade kampanjen under Skräpdykets dag och Västerhavsveckan vilket bidragit till att just en skräpdykning gjorts möjlig ännu ett år.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv