Axel spelade tillsammans med Ingvar Andersson, musiklärare, en av låten har Ingvar skrivit, den heter ”Chico Chico” och den andra låten som framfördes var ”All the things you are.” Foto: Gabriel Berndtsson

Det svänger om Musikskolan i Lysekil

Axels sista konsert på skolan men definitivt inte sista giget

2019-05-17 Musikskolans elever bjöd på vårkonsert på Gullmarsgymnasiet Campus Väst. Det bjöds på sång och musik som framfördes solo, i duetter och med hela rockband. Det var allt från klassiskt till filmmusik och rock.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Annons
Nyhetsarkiv