Joseph Larsson fick, tillsammans med sina kedjekompisar i andrafemman, Fredrik Hedlund, Ludvig Kjellsson, Pontus Berthold och Dennis Andersson, beröm för sina insatser. ”De hade lika bra fart som Stenungsund under skridskorna och spelade stundtals ut motståndarna”, säger Markus ”Micro” Johansson. Arkivfoto: Lennart Hård

”Den stora rinken tog ut sin rätt”

Trots förlusten skickar Vikingtränaren en känga till serieledande Stingers: ”De är inte så bra som tabellen visar – har inget i division 2 att göra”

2015-11-05 Viking hängde med i två perioder.
Sedan kunde serieledande Stenungsund dra ifrån.
– Vi orkade inte hela vägen. De var för bra, säger tränaren Markus ”Micro” Johansson.

I premiären av Hockeytrean tog Viking en överraskande poäng när man spelade lika med Stenungsund. 4-4 slutade matchen, som Stingers sedan vann i förlängningen. Sedan dess har mycket hänt. Stenungsund har seglat upp i topp, medan Viking harvar i botten av tabellen.

Under tisdagskvällen var det dags för returmöte i Stenungsund Arena. Viking gick in i matchen med stärkt självförtroende efter säsongens första seger i senaste matchen mot KB Knights.

”Orkade inte stå emot”

Matchen började med två snabba hemmamål. Viking kom tillbaka och kvitterade till 2-2 efter mål av Ludvig Kjellsson och Isac Andersson. I den andra perioden gick Stingers på nytt upp i ledning, 4-2.

– Vid 4-2 kände vi att vi var med i matchen. Tyvärr orkade vi inte stå emot i sista och de kunde dra ifrån till 9-4, säger ”Micro”.

Läs mer i papperstidningen eller på buyandread.

https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=lysekilsposten

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv