Delad pott i epilogen

2019-10-01 Precis som förra säsongen avslutades damernas division tre med ett hett kommunderby mellan Munkedals IF och Svarteborgs FK.
Och precis som förra säsongen spelades matchen i Hällevadsholm trots att det var Munkedal som hade hemmaplan. Anledningen till det berodde på att gräset på Munkedals IP inte var i spelbart skick och istället fick lagen bege sig till Hällevadsholm.
– Det var skönt att spela hemma även om det egentligen var bortamatch, tyckte Niclas Forsberg.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 99 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 69 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv