De tar hem andra deltävlingen i Melodifestivalen enligt oddsen

2021-02-12 Oddsfavoriterna infriade förväntningarna i förra veckans Mellopremiär, och nu kan Unibet presentera de senaste oddsen inför den andra deltävlingen – där Dotter och Anton Ewald ser ut att plocka hem finalplatserna.

Lördag den 13 februari är det dags för den andra deltävlingen av Melodifestivalen 2021 – som precis som förra veckan sänds från ett publikfritt Annexet i Stockholm. Inför förra veckans premiär pekade oddsen tidigt på att Danny Saucedo och Arvingarna skulle lägga beslag på de två finalplatserna – och så blev också fallet.

Även inför den andra deltävlingen har Unibets spelare identifierat två finalfavoriter. En av dessa är Dotter, som ska försöka ta revansch efter fjolårets andraplats i finalen. Ett spel på Dotter till final ger just nu endast 1,05 gånger insatsen. Även Anton Ewald väntas ta en direktplats till finalen, till oddset 2,25.

– Det ska bli intressant att följa Dotter i år. Hon var faktiskt segerfavorit inför finalen 2020, men fick då se sig besegrad av The Mamas. Det var endast fjärde gången under de 18 senaste åren som våra odds inte prickade rätt vinnare inför finalen, säger Henrik Holm, spelexpert på Unibet.

Bakom favoriterna pekar oddsen på att två debutanter tar hand om varsin plats i Andra Chansen, närmare bestämt WAHL feat. SAMI (trea på oddslistan till 2,40) samt artisten och låtskrivaren Patrik Jean (fyra på oddslistan till 4,25).

Detta innebär snabb sorti ur tävlingen för Ewa Roos och Eva Rydberg som ställer upp med låten ”Rena rama ding dong”.

Unibets odds på Melodifestivalen 2021

Deltävling 2: Att kvalificera sig för final
Dotter 1.02
Anton Ewald 2.20
WAHL feat. SAMI 2.40
Patrik Jean 4.25
Frida Green 5.75
Eva Rydberg & Ewa Roos 24.00
Julia Alfrida 24.00

Deltävling 2: Artister att båda sluta topp-2
Dotter / Anton Ewald 2.30
Dotter / WAHL feat. SAMI 3.00
Dotter / Patrik Jean 4.50
För de senaste oddsen: https://www.unibet.se/betting/sports/filter/tv___novelty/sweden

 

Mello-odds: Ojämn deltävling med tydliga favoriter

Storfavoriterna Danny och Arvingarna gick förra veckan vidare direkt till final. Om oddsen får rätt igen blir det en enkel match för Dotter och Anton Ewald som är veckans klara favoriter i Melodifestivalens andra deltävling

På lördag är det dags igen och precis som förra veckan är det de bekanta Mello-ansiktena som är favoriterna. Efter gårdagens smyglyssning visar oddsen från Betsson att Dotter spelas till låga 1,07 gånger pengarna följt av Anton Ewald som står i oddsen 1,85.

”Förra året fick Dotter med låten ”Bulletproof” nöja sig med en andraplats efter att ha blivit besegrad av The Mamas i Friends Arena. Om hon hamnar lika högt i år återstår att se, men att hon går direkt till final på lördag är givet – ett odds på 1,07 är extremt lågt”, säger Robin Olenius, PR-chef på Betsson.

Debutanter kan skrälla

WAHL feat. SAMI är debutanter i Mellosammanhang, men är till trots tredjefavoriter efter gårdagens smyglyssningar och ger det förhållandevis låga oddsen 2,75. Nästa att utmana hittar vi i bidraget ”Tears Run Dry” med Patrik Jean, som i alla fall fram till lördag mer är känd som låtskrivare. Enligt oddsen ser han ut att knipa sista biljetten till Andra chansen.

Melodifestivalen – Att gå till final enligt oddsen från Betsson

Dotter 1.07
Anton Ewald 1.85
WAHL feat. SAMI 2.75
Patrik Jean 4.50
Frida Green 8.00
Eva Rydberg och Ewa Roos 10.00
Julia Alfrida 25.00

Aktuella odds: https://sportsbook.betsson.com/sv/musik

 

 

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv