En stuntman från Lysekil har fått ett toppjobb i kyrkan. Utsikten på arbetsplatsen är också bästa tänkbara. På bilden ses hur Lars Hjelm monterar av fästet till minutvisaren, då den ska in på reparation. Detta var andra gången som Lars var uppe i kyrktornet. Första gången var strax efter stormen Egons framfart, då han tog ned minutvisaren som hängde löst. Om ett par veckor ska Mikael upp i kyrktornet igen och montera fast visaren. Foto: Axel Jonson

Därför kommer kyrkklockan ringa varje tisdag kl 12

2019-05-21 "Detta agerande gör vi tillsammans med många kyrkor i Sverige. Vårt lokala engagemang är en del i en rikstäckande rörelse."

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv