Därför har man valt att stänga av trappan mot Gullmarsgatan

2018-03-16 Trappan mellan Oscars och Gullmarsgatan i Lysekl är avstängd för närvarande. Orsaken är att det inte går att hålla den halkfri vid väderlägen med ständiga omslag.

”Det är ur ett säkerhetsperspektiv som den hålls stängd. När vädret stabiliserar sig kommer den att öppnas igen och den kommer också att åtgärdas i ytterligare ett steg, för att försöka komma till rätta med det besvärliga ytvattnet”, förklarar projektingenjör Tomas Wallin på Mark & Gata, Lysekils kommun.

Du vet väl att du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet? Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv