Kristineberg är en anrik forskarstation. Förra året firade man 140-års jubileum och framtiden blir spännande med nya aktörer och samarbeten som gör forskningsstationen i Fiskebäckskil fortsatt högaktuell, även internationellt. Foto: Peter Lundberg

Nu ska det utvecklas nya livsmedel för sex miljoner kronor

2019-04-13 "Kristinebergs marina forsknings- och innovationscenter har fått uppdraget på grund av det geografiska läget, att det fanns befintlig infrastruktur och att det är många med i partnerskapet."

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Nyhetsarkiv