Skyddstoppet på Särskolan pågår, trots att fastighetsenheten sätter in luftrenare till en kostnad av 76.000 kronor i månaden. ”Vi kommer inte att gå tillbaka förrän nya prover har tagits efter det att luftrenarna har blivit installerade”, säger skyddsombudet Camilla Karlsson (t.h). Foto. Terje W Fredh

Dålig arbetsmiljö stänger särskola

2019-10-17 Personalen får allvarliga hälsoproblem med tung andning, torra hudfläckar i ansiktet och stickande känslor i halsen. Då beslutade skyddsområdet och Kommunal att stänga särskolan i Lysekil.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 99 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 69 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv