”Maggan, Marjo and The Swinging Boys” ingår Margareta Ekdal med sång och piano, Marjo Ekelöf med sång, Jan-Åke Johansson, på bas, Pär Gullberg med ukulele, Harry Hanse på klarinett och Ingvar Andersson på gitarr. Med på bild från vänster: Marjo Ekelöf (sång), Jan-Åke Johansson (bas), Maggan Ekdal (sång, piano). Foto: Kulturhuset Hav och Land

Dags för svängig jazz och blues på Kulturhuset

2019-05-23 På fredag bjuds det på härligt svängig musik med “Maggan, Marjo and The Swinging Boys” på Kulturhuset Hav och Land i Hunnebostrand. Borden kommer vara uppdukade och för den som vill ta en tur på dansgolvet finns det möjlighet att dansa loss både till fartfyllda och lite lugnare låtar.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv