På bilden ses Mikael Karlsson, från eventföretaget som står för restaurangtältet, Hasse Ekbrand, som för dagen sitter bakom ratten och representerar köpmännen och Lorina Kjellberg, från Lysekil i våra hjärtan, som är arrangör för själva cruisingen. Foto: Gabriel Berndtsson

Cruising med ännu mera fest

Midsommarcruisingen i Lysekil firar 10-årsjubileum

2018-06-13 En höjdpunkt för många bilentusiaster närmar sig med stora steg. Midsommarcruisingen i Lysekil, som i år firar 10-årsjubileum, med mer festligheter och underhållning än tidigare.
Nytt för i år är att slingan korrigerats för att de besökande bilarna ska kunna stanna inne i Lysekil, något som arrangörerna menar gynnar både de bilburna och gästerna som kommit för att titta på de vackra ekipagen.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv