Crossfit en träningsform för alla

Mikael Blidberg har hållit flera pass i veckan för sina kollegor på Preemraff

2019-10-29 Mikael Blidberg, från Stora Höga, är en av de många extraarbetare som jobbar på Preem i Lysekil under stor­stoppet.
Mikael är inhyrd konsult och jobbar med säkerheten under stoppet för Preem. Det var under förberedelsearbetet, när de nya kollegorna lärt känna varandra, som
Mikael berättade om sitt stora intresse i livet, träningsformen Crossfit. Flera av kollegorna blev då nyfikna och ville hänga på.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 99 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 69 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv