"Jag gillar att ha en nära relation med mina lyssnare och vill att de ska känna sig delaktiga i min musik. Med den här musikvideon vill jag hylla och tacka dem som följer mig på min musikaliska resa. Deras stöd betyder otroligt mycket", säger Cecilia Kallin. Foto: Jesper Anhede

Cecilia Kallin gör musikvideo tillsammans med sina lyssnare

”Jag vill hylla dem som följer mig och lyssnar på min musik”

2020-05-27 Artisten Cecilia Kallin, som har en stark anknytning till Lysekil och är känd från popgruppen Timoteij, har bestämt sig för att göra en musikvideo tillsammans med sina lyssnare.
– Jag vill hylla dem som följer mig och lyssnar på min musik. Jag hoppas så klart få med lite goa Lysekilsbor, säger hon.

Den 29:e maj släpper Cecilia Kallin den somriga och poppiga låten ”I Really Like You”. Artisten bjuder nu in sina lyssnare att filma sig själva och vara med i musikvideon.
Svenska folket känner kanske mest igen Cecilia Kallin som sångerska i popgruppen Timoteij. Sedan 2018 släpper hon musik i eget namn, och ‘I Really Like You’ är den andra releasen med de prisbelönta låtskrivarna Bobby Ljunggren och David Lindgren Zacharias.
Musikvideon är en hyllning till sångerskans lyssnare och släpps den 17:e juni.
På ceciliakallin.com/video-submissions kan den som vill ladda upp videoklipp när man sjunger eller dansar till den trallvänliga låten, och då ha chans att få med sitt klipp i musikvideon.
– Jag gillar att ha en nära relation med mina lyssnare och vill att de ska känna sig delaktiga i min musik. Med den här musikvideon vill jag hylla och tacka dem som följer mig på min musikaliska resa. Deras stöd betyder otroligt mycket, säger Cecilia.
I vintras debuterade Cecilia Kallin som showproducent med fyra slutsålda julshower i Karlshamn. Just nu jobbar hon med nytt material och kommer att släppa ytterligare låtar under 2020.
Låten ‘I Really Like You’ är skriven av Cecilia Kallin, Bobby Ljunggren och David Lindgren Zacharias, som även producerat den.

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafsson, ahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Annons
Nyhetsarkiv