Ida Palmkvist-Ritscher, 9 år. fick en kram av sin stora idol, Cecilia Kallin, med ett förflutet som sångerska i Timoteij, då hon gästade allsångskvällen i Lysekils stadspark.

Cecilia Kallin förgyllde andra allsångsskvällen

2018-07-12 Sångaren och låtskrivaren Cecilia Kallin gästade på onsdagskvällen den andra omgången av årets Allsång i Parken i Lysekils stadspark. Publiken var med på noterna och stämningen var hög.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Solveig Haugen

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv